Korvgratäng med Potaits och Purjolök

4 Portioner (6,5 Points/portion)

Ingredienser
4-5 stora Potatisar
1/2 Purjolök
400 Gram Mager Falukorv (i mitt fall 9% fett)
3 DL Milda Mat Extra
1,5 DL Vatten
Tomatpuré/Ketchup/Kryddor efter önskemål

Gör så här:
Skiva falukorven i tunna skivor.
Skär purjolöken i ringar.
Skiva potatisen tunt
(jag anväder alltid osthyvel, vi äger ingen flashig matberedare).
Blanda Milda Mat Extra, vatten och smaksättning till en sås.
Varva potatis, purjolök och korv i en ugnsfast form.
Häll slutligen över såsen.
Mitt i ugnen på 225 grader i cirka en timme.


Kommentarer
Postat av: Miian

ååååååååååååååååååh mina absoluta favpritmat.

Jonas tycker det låter äckligt,om han bara visste vilken underbar sån mamma alltid gjorde när vi va små....

muuums säger jag bara!!!!!

GGGGGGGGGGGGRRRRR!!!

Grattis till minuset,du äter ju knappt nån julmat så du kan nog va väldigt lugn inför nästa vägning ;);)

Var ska ni styra kosan ida då?

Kramkram

2008-12-21 @ 08:56:50
URL: http://miian.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0