Lilla Myse...

dsc00628 (MMS)

...kan vara ledsen och arg också. Att "bara vara", att bara ligga vaken i vagnen är inte hans största intresse. Nej, sova, äta eller vara i famnen är det som fungerar bäst. Åh, önskar han kunde ta napp också, han lurar både sig själv och oss att han är hungrig ibland när det egentligen bara ska snuttas lite. Har fått lite napptips att prova, det tackar vi för. Lilla söta underbara... ;-)


Kommentarer
Postat av: Linda

Hej vännen!

Såg du att jag tipsade om Bambino Rund...Ser ut som de nappar som vi hade förr i tiden:-)! Värt ett försök om ni inte testat just den!:-)

Kram

2010-09-23 @ 10:38:07
URL: http://pindansblogg.blogspot.com
Postat av: Jajja

Halloj.Åhh han e så söt er lille kille.

Såg att du ville att han skulle ta napp, vi har haft två killar som INTE tog napp, men sen blev jag tipsad om nuk som finns på barnvagnsproffset,(den i gul färg) kankse andra som har den me, men där fann vi den, och våra båda tog den, men inga andra, hihi vi testade hur många sorter som helst.... men det var det värt sen när man träffade rätt. Men men alla e olika, men det var mitt lilla tips.Hoppas ni hittar någon som passar, eller e han en sådan kille som inte vill alls helt enkelt?!Jajja.

2010-09-23 @ 14:34:07
Postat av: Emelie

Tack för tipsen!♥ Jajja ♥: Kanske värt ett försök. Kanske är han helt enkelt ingen nappkille, ikväll när vi gick en runda så hade han nappen en liten stund men sen spottade han ut den, kan ju vara så att han bara inte gillar den.

Som sagt, tack för tipset.

KRAM!!!

2010-09-23 @ 21:16:01
URL: http://mrsojvindsson.blogg.se/
Postat av: Nadja

Hej vännen!Vad söt han är! Nästan så man blir lite sugen ;-) de växer ju alldeles för fort ... Ser att du fått en del napptips - och jag har inga att ge dig, men kan berätta att det dröjde nästan 4 veckor innan Flora tog nappen. Vi tryckte in, hon spottade ut. Numer så tar hon nappen men den är absolut inget "måste" för att få henne att somna.

Hoppas ni får en mysig helg!

Kramis

2010-09-23 @ 22:18:03
URL: http://paddiskrypin.blogspot.com
Postat av: Anna

Ja de kan ha humör de små liven!! Ojojoj! ;)Kramar

2010-09-24 @ 13:07:32
URL: http://jagegomoi.webblogg.se/
Postat av: Therese Nellan o Maja

Maja är likadan. Hon vill inte gärna sova själv (förutom på natten) utan sover bäst på oss. Jag vill ju inte vänja henne vid det men ibland är det mer värt att hon sover längre stunder på mig än en liten stund i vagnen. Maja blir med ganska fort otålig och vill komma upp, men babysittern o bärselen funkar bättre än o ligga i gymet. Kan inte minnas att Nellie va sån, men å andra sidan va hon verkligen nöjd över lag. Gnällde i stort sett aldrig förutom då det va matdags. Tänk så olika dom är våra små.

Önskar er med en fin helg, kramar.

2010-09-25 @ 09:45:40
URL: http://fesan.webblogg.se/
Postat av: Bella

Åh lille plutt, måste vara jobbigt att han inte tar nappen. Har tyvärr inga tips o ge ;)

Jag är övertygad om att ifall du bara hittar motivationen så kommer du med gå ner i vikt.

Fast jag var så jävla ivrig o trött på allt och ville gå ner snabbt för annars kände jag att jag skulle tappa goet så därför har jag kört med pulver 2 måltider om dagen och mat 1.

SKÖNT ÄR DET !! Kram

2010-09-25 @ 10:28:44
URL: http://hakanssons.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0