Jagad av klockan...

Saker som tidigare var viktiga för mig har blivit lite mindre viktiga.
Att hinna i tid till dagis och jobb, att fixa med barnens kläder, ytterkläder samt borta tänder har tagit överhand och hinner man dutta 10 minuter på sig själv är man glad...


därav den väldigt ostrukna outfiten idag...

På tal om tid så la jag hela kvällen igår på att leta efter kortet till (Robert)Boxer eftersom Elliot i vanlig ordning stulit och försnillat detta. Man blir lite trött minst sagt. Storebror hade med all säkerhet ett finger med i spelet för när jag till slut hittade kortet låg det i Miltons ögonhöjd i ett av hans DVD-fodral.
Det var den kvällen det men man kan ju också se det som att jag räddade julen genom att hitta det...

Ska jag vara helt ärlig ser jag fram emot nästa år.
2011 har inte varit min melodi och jag hoppas att 2012 blir en nystart för mig och att jag kan landa i vardagsbestyren och inte minst få till lite egentid och ork för träning.


Kommentarer
Postat av: Anna

Jag kan tänka mig att det är stressigt! Försöka göra bort så mycket som möjligt på kvällen?

2011-12-22 @ 12:49:14
URL: http://tokmamma.wordpress.com
Postat av: Therese

Känner igen det där. Morgnarna är kaos ibland. Är faktiskt ganska glad att jag börjar jobba så tidigt som jag gör för oftast får jag fixa mig själv klart innan jag väcker barnen :)Jag kommer åka själv med barnen till Thai, ja Sofie p Micke ska ju oxå med :) Tanken var att J skulle med men det är ju inte aktuellt nu haha. Kram o GOD JUL

2011-12-22 @ 20:19:37
URL: http://fesan.webblogg.se/
Postat av: Anette

Å vad jag känner igen mig i det du skriver,men nu är mina tjejer större och min egentid har därmed utökats....så det finns hopp:O)Vill önska dig och de dina en riktigt GOD JUL:O)

2011-12-23 @ 14:03:32
URL: http://edinge.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0