Sparlåga...

Jag grubblar mycket på bloggens vara eller icke vara, läser man mellan raderna ser den skarpsynta att jag går på sparlåga.
Just nu finns ingen inspiration, motivation eller särskilt mycket ork utöver att ta sig igenom dagarna, kvällarna och få till nätter med hyfsat mycket sömn.
Kanske är jag extra känslig just nu för att Elliot är sjuk men jag erkänner att tvåbarnslivet tillsammans med jobb är en grymt tuff kombo för mig. Alla har sin toleransnivå och orkar olika mycket men jag känner mig slut. Kanske är det de många ensamma kvällarna i kombination med kånkandet till och från jobb/dagis.
Jag har dessutom höga krav på mig själv och ville ju så gärna äta rätt och träna men tappade bort mig själv på vägen och nu är det liksom ingenting med det och det finns en sorg i det såklart.
Nu slutar jag gnälla, tar helgen, försöker samla krafter och ser fram emot kommande julledighet!


Kommentarer
Postat av: Anna

Jag förstår dig. Gruvar mig hur livet ska bli när man börjar jobba. Jag har ju ändå den lyxen att ha sambon hemma till middag varje dag.Jätte tråkigt om du slutar blogga! Men jag förstår!

2011-12-17 @ 07:03:08
URL: http://tokmamma.wordpress.com
Postat av: Madde

Ja håller med 2 barnslivet tillsammans med jobb är tufft:( Sänder en styrkekram!!

2011-12-17 @ 08:57:12
URL: http://madeleneaberg.blogg.se/
Postat av: Christina

Ibland känns det så klart bara skit rent ut sagt och låt det då göra det ett tag för rätt som det är kommer energin tillbaka. Den som sa att det var lika lätt med två barn som ett, den ljög..:-) Kanske är det så att vi helt enkelt får lägga alla dessa måsten åt sidan och bara njuta av det som är här och nu. Låter klyschigt men så fruktansvärt sant! Tro på dig själv!! Jag tycker i alla fall att du är en riktig kämpe, en supermamma helt enkelt! Tack även för en bra blogg och vilka fina smycken du gör! Styrkekramar från Christina

2011-12-17 @ 18:48:32
Postat av: Elin Wigermo

Jag är imponerad av dig Emelie, verkligen. Förstår att det är tufft och för mig som inte upplevt småbarnsliv känns det fantastiskt att man klarar ut allt med jobb och familj. Och ändå är du jämt så glad! Ha en mysig helg, kram

2011-12-17 @ 19:00:52
Postat av: Nadja

Helt OK att känna så Emelie! Tillåt dig göra det och lyssna på kroppens signaler. Gör du inte det så hamnar du förr eller senare där jag hamnade.... och vägen därifrån är lång och kämpig. En sak som jag förstått och jobbar på är att ta dagen som den kommer. Inte oroa mig och inte blicka allt för långt fram. Inte ha så enormt höga krav på mig själv som jag alltid haft. Kan låta enkelt men det är skitsvårt - handlar om att ändra sin personlighet utan att ta bort "sig själv". Stanna upp, ta en paus och fortsätt med det du tycker är kul när ork och motivation finns.

Många kramar till dig <3

2011-12-18 @ 17:36:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0