Semester - Tosselilla....

Jag har fattat semestergrejen - på riktigt.
Var på allvar lite nere igår efter att ha tillbringat första semesterdagen hemma och denna gav inte direkt mersmak. Gnälliga barn och tjat. Tjat tjat om allt. Tjuvknip från Milton till Elliot (händer en hel del tyvärr) och trötta barn gjorde den dagen inte så minnesvärd.
Idag däremot infann sig semesterkänslan. Vi åkte till Tosselilla tillsammans med Mia, Lowa, min mamma och Rondy och hade med oss glada barn och har nog inte tjatat om något alls på hela dagen (förrän ikväll när vi kom hem). Allt har gått så himla bra och vi har haft jättekul. Skulle lätt kunna slå ihjäl några timmar till där men vi var trötta och nöjda när vi åkte hem.


Klättring på gång, Stoffe och Mia. Stoffe var en riktig hejare, själv var jag kass (kan man skylla på fel skor?).Milton har haft så roligt idag, bad och karuseller är verkligen hans melodi.
Elliot har varit så GLAD. Pekat, vinkat, "pratat", badat och åkt karusell. Nu ser jag fram emot resten av semestern och att den ska tillbringas så lite som möjligt här hemma, det verkar vara det som fungerar bäst för oss ;-).

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Haha, samma sak för oss. Hemma är det bara gnäll från alla men åker vi iväg är det semester!

2011-07-06 @ 09:20:14
URL: http://anothertry.designbyrubin.se
Postat av: Annika

Tosselilla är ett toppenställe!

2011-07-06 @ 11:40:08
URL: http://www.akinna.se
Postat av: Annika

Tosselilla är ett toppenställe!

2011-07-06 @ 16:16:08
URL: http://www.akinna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0