Ordning & Reda...

I söndags var vi som sagt på IKEA, vi skulle titta på byråer till killarnas sovrum och förvaring till lekrummet. Vi valde att lägga pengarna på förvaringen till lekrummet den här gången. Innan vi köper nya byråer ska vi måla om deras sovrum och det är inte så att de är utan klädförvaring men man vill ju ha matchande ;-).

Inköpet blev den här:

Billy Bokhylla med dörr och överskåp.


Man fick plats med en hel del faktiskt. Eventuellt kompletterar vi med ytterliggare en likadan hylla så småningom.


Vi köpte även nya lampor till pojkarnas sovrum och nya fönsterlampor till oss (vi hade likadana i vitt sedan tidigare). Dessa åker dock tillbaks för det blev verkligen hemskt. Det såg så fint ut på IKEA med en av dessa lamporna mot en vit vägg men hemma hos oss blev det bara neonrosa i hela rummet av våra fyra lampor *haha*. Så fel det kan bli när man tänkte man skulle piffa till det lite....

Kommentarer
Postat av: sandra Franzen

Vi ska köpa en likadan till Melvin o Amelias rum fast den med dubbeldörrar, utmärkt förvaring:)

2011-01-18 @ 15:04:10
Postat av: Annika

Smart förvaring! :-) Förvaring kan man aldrig få för mycket av.Ja, jag känner igen det där när man ser något snyggt. Ha ha.. Men sedan när man kommer hem så blev det inte som i affären. Har hänt mig massor av gånger.Kram .

2011-01-18 @ 18:34:39
URL: http://www.akinna.se
Postat av: Linda

Vilken smart förvaring! Blir väldigt nyfiken på hur ni bor i övrigt. Vad du har för stil, möbler m.m. Tack för en väldigt inspirerande och mnycket läsvärd blogg. Följer dig dagligen!

2011-01-19 @ 10:23:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0