I´m alive...

Två dagar på jobbet avklarade och jag kan konstatera att jag lever.
Att få komma hem till mat på bordet och tvättad och sorterad tvätt känns lite som en lyx men det är ju så det ska vara. Det tar lite tid att komma in i sina nya roller men snart så. Jag tänker mycket på mina småkillar på jobbet men samtidigt vet jag ju att de har sin nya vardag med pappa hemma och det är verkligen inte fy skam. Kvällarna går så snabbt, Milton vill gärna hinna med att bada en stund och sen ska det duschas och nattas och efter åtta datortimmar på jobbet studsar man inte direkt hit till datorn ;-).
Fem minuter i en av de nya stolarna vi köpte igår.

Vi tog en shoppingrunda igår och införskaffade nödvändigt nytt till terassen; parasoll, parasollfot och dynbox. Två sköna stolar fick också hänga med.Stolar och parasoll från Brafab - fina grejer det.
När vi kom hem och satt upp det var jag så nöjd - tills jag insåg att trädgårdsmöblerna såg slitna och trista ut, de får dock klara sig till nästa år...

Kommentarer
Postat av: MARIE

Så var det också gjort... (insittningen av solstolen :)Ser ju onekligen skönt ut! Jag ska också sätta mig... på lördag! Ses imorrn!

2011-06-08 @ 22:39:15
Postat av: Anna - Mamma till 2 små troll :)

Stolarna såg väldigt sköna ut!

2011-06-09 @ 10:30:23
URL: http://tokmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0