Nya hjälmar...

Nya cykelhjälmar till killarna. Ingen av dem hade en med grönt spänne (FY på oss, vi borde verkligen skämmas) men det var först efter den hemska kvävningsolyckan på en förskola tidigare i år som jag grubblat över detta och fasat över tanken på vad som skulle kunna hända. Nu har vi i alla fall gjort som man ska och köpt nya hjälmar hos cykelhandlaren. Att de sedan sitter som en smäck (så Elliot slipper sitta och dra i sin och få den över halva ansiktet) är ju bara ett ännu större plus. Nu menar inte jag att cykelhjälmen ens orsakade den hemska olyckan men en sådan tragedi får en att reflektera över sin egen situation och vad man kan göra för att undvika något liknande.


Finingarna...

Här ska jag strax cykla till jobbet. Det blir sena kvällar och lite sömn här hemma just nu men det är så svårt att lägga sig när man vill få ut så mycket som möjligt av de fina dagarna/kvällarna vi har.

Barnen inpackade i vagnen för en sen kvällspromenad igår.

 Några få arbetsdagar kvar nu ;-).

Kommentarer
Postat av: Mika

Vet precis vilken olycka du menar. Så fruktansvärt tragiskt :( Var köpte du hjälmarna och pris? Priset spelar ingen roll men behöver ändå veta.

Så fina dina pojkar är! Kram mika

2011-06-28 @ 08:02:21
Postat av: Emelie

♥ Mika ♥: Stoffe köpte dem på Cykelcentralen. Jag vet inte exakt pris på dem separat men han betalade cirka 700:- tillsammans för dem. Kram!!!

2011-06-28 @ 09:07:18
URL: http://mrsojvindsson.blogg.se/
Postat av: Emma

En cykeltur till Balsby då kanske?

2011-06-28 @ 12:05:04
Postat av: Anna

Så jäkla coola hjälmar! Love it. :]

2011-06-28 @ 19:46:38
URL: http://annadite.blogspot.com
Postat av: Linda

fina killarna.

Gud nu blir jag lite osäker, vi köpte nya hjälmar till tvillingarna nu för en par veckor sedan men inte 17 hade dom grönt spänne? Hm, måste kika på det. Är det om dom har dom när dom leker det ska vara grönt spänne eller även om dom bara används då dom cyklar?

Kramar

2011-06-28 @ 21:57:30
URL: http://uppochnervandahuset.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0