Sysslolösa?!?!?

Vi???
Nej - knappast.
Denna helgen har vi (ok läs Stoffe då) fyllt en inhyrd container med källar-skräp
(en lyx vi unnat oss som aldrig orkar åka till tippen), skiftat barnens sovrum mot vårt och skruvat ihop deras nya säng. Jag skulle hjälpt till med Elliot har varit så extrem rent ut sagt, har inte kunnat sätta ner honom på golvet knappt så jag har mest hängt med honom.

Vi bytte sovrum med Milton precis innan Elliot föddes. Tanken var att killarna skulle få ha det stora sovrummet (vi hade tom planer på att dela av det) och vi skulle ha det lilla där vår dubbelsäng nätt och jämt fick plats. Idag bytte vi igen (vi förtjänar vårt stora sovrum, sådeså). Vi har köpt en ny säng till killarna, Kura från IKEA och den tar inte så stor plats så det passade bra att byta tillbaks. Jag hade planer både på att måla och pimpa sängen på annat sätt men det får vara. Det har varit alldeles för mycket i veckan som gick med vårt IKEA-besök, vår ommöblering och vår möbelmontering - jisses vilken pärs. Nej nu är jag bara glad för att sängen står där den står ;-).


Sover gott - än så länge iaf ;-), och ja, det skulle ju egentligen vara vitt överallt där det syns (man kan välja mellan vit sida eller blå) men jag glömde informera Stoffe om den lilla detaljen innan han hade satt ihop den färdigt så det fick bli så här...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0