Igång...

Jag får be om att börja i rätt ände då datortiden igårkväll blev noll i det underbara vädret...
 
Gårdagens fantastiska grillning. Recept á la Åse. Till det sallad och broccoli. Jag är egentligen inte så förtjust i broccoli men så här blir den himmelskt god. Kokad och sedan lägger man den i ugnsfast form tillsammans med lite grädde och creme fraiche, Lite salt och 200 grader i cirka 20 minuter - l♥vely.
 
Så, måndag och veckan började mindre bra med kanske en timmes sömn natten som gick. Hela familjen försökte sova i samma säng och det gick sådär, varmt var det också. Någon skulle dricka, en annan skulle ha nappen och dricka fem minuter efter det och sen skulle den andra bli kliad på myggbetten trodde han och sådär höll det på (efteråt kan man ju fråga sig varför man inte tog ett barn med sig och bytte säng - jaja...) Jag hade lämning på förskolan i morse och trots att jag försov mig och fick cykla grymt fort så hann vi (ok nästan) i tid.
 
Nu är barnen i alla fall i säng. Miltons skolstart är imorgon, jag är nervös, ja, JAG!

Kommentarer
Postat av: kristin K

Den där maten ser gudomligt god ut, mums!
Nu är ju myggsäsongen nästan över men annars har vi kört med xylocainsalva på betten och det har funkat fint. Vi fick också ligga och klia, särskilt Alice, hela nätterna och ingen fick sova. En handduk med kallt vatten har också fungerat fint.
:)

Svar: Tack för tipset! Förhoppningsvis slipper man använda den men bra att ha hemma!
Emelie

2012-08-21 @ 14:25:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0