Shoppinglördag...

Fina gräbs!!
 
 
Denna lördag hade jag planerat för skoinköp för barnen. Milton behövde nya skor (känns som att han hela tiden behöver nya saker nu) och även Elliot var i behov av ett par. Stoffe skulle fiska så jag fick ta barnen själv till skoaffären. Jag bävar verkligen för saker ensam med barnen i obekväma stressfyllda miljöer, skobutik är en av dessa. Förklarade för barnen "vad som gällde" och efter 40 minuter kom vi ut med två par skor och ett par gummistövlar och då hade jag även trendspanat några minuter även för egen räkning. Då känns det BRA minst sagt!!
 
Skor från Skopunkten
 
När vi ändå var varma i kläderna åkte vi till stan för lunch och ytterliggare lite shopping. Barnen överraskade mig med att vara världens gulligaste (okej bortsett från någon liten incident då), lunchen gick perfekt och vi hade en mysig dag tillsammans! Nu låter det som att jag har världens busigaste mest ouppfostrade barn men så är det inte, de är bara intensiva, var och en på sitt sätt - OCH alldeles alldeles underbara ♥.
 
Kvällen har vi tillbringat tillsammans med våra fina vänner i Hammar. God mat (TACK ♥)
och bus för barnen. Slut för idag!

Kommentarer
Postat av: Miian

Vi har faktiskt packat väldigt lätt tro det eller ej :-) väskorna vägde dock lite mer än jag trodde men nu har vi runt 14 i varje inkl handbagage.

Jag vågar inte chansa kring vagnen efter koll med både ving och flygbolaget är det incheckningspersonalen som bestämmer om den ska checkas in eller inte så därför skiter jag i den.

Haha ja det var 56 med vagn :-)
Jag har faktiskt bara två klänningar ett par shorts och två linnen :-)) och hygeingrejjer

2012-08-26 @ 19:54:52
URL: http://sodershojder.wordpress.com/
Postat av: Miian

Ja du jag tror och hoppas handdukar ingår för jag vägrar asa på det! Antingen torkar vi i solen,använder de på rummet eller köper nya men det bör ingå ;)
Har en badcape till Lowa bara

2012-08-26 @ 20:04:35
URL: http://sodershojder.wordpress.com/
Postat av: Anna - Mamman som gått ner 38kg!

Vilka coola skor!!

2012-08-28 @ 07:45:20
URL: http://tokmamma.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0