Kjugekull...

Hej - jag vet, det var ett tag sedan nu igen. Inspirationen tryter och jag har varit lite allmänt låg. Livet är roddigt och det är svårt att få ihop det. Jag kontrar med att inte ha för höga krav på mig själv och att inte prioritera min egentid och mig själv. Nåja, strunt samma, jag har precis lämnat fyra dagars ledighet bakom mig och det känns bra - mest för att jag har ännu en ledig dag imorgon att se fram emot. Det känns som att jag inte kan få nog av den där lediga tiden med mina små just nu.
 
På torsdag ska Stoffe skriva in sig på Arbetsförmedlingen, klump i magen men hey - det löser sig väl, förr eller senare. Själv ska jag börja jobba heltid, i min värld är det stor skillnad på nittio och hundra procent men vi får väl se, det blir bra!
 
Igår åkte vi till skogen hela familjen - härligt värre. Köpte med oss en engångsgrill, korv och bröd och hade några jättefina timmar i skogen på fantastiska Kjugekull. Milton var eld och lågor för det fanns massor med stenar att klättra på. Inget ställe att rekommendera med barnvagn (vi visste om det så den var inte med, Elliot traskade glatt) men det finns fina slingor att gå, vi gick gula slingan 750 meter med massa klättringsavstickare på vägen :-D.
 
Korv är fina grejjer...
 
 
Milton på samma sten som jag själv suttit på så många gånger när jag var yngre. Det är så kul att återuppleva sina barndomsminnen tillsammans med barnen♥.
 
 
Klättra är kul, Elliot kom inte upp och bröt ihop lite ;-)
 
 
Sigge älskade skogen, tröjan på denna lite kyliga dag ♥
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lena

Härliga bilder Emelie! Och visst är där underbart! Elias stortrivdes med när vi var där ! Hur är allt annars med er? Var ju längesen vi sågs!!massa kramar till er

2012-11-05 @ 17:16:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0