Periodare...

Jag är en extrem periodare när det kommer till träning. Just nu är det mega-svackan Allan som gäller. De enda träningspass jag utför är de pass som anordnas via jobbet på Friskis (Cirkelgym) en gång i veckan. Jag går dit (wow!) och håller bokstavligt talat att dö på kuppen.
 
Man ska ju inte blicka bakåt men i våras var jag på hugget. Tränade tre till fyra gånger i veckan och kände ett helt annat flås. En del av mig vill gärna komma igång med löpningen igen men jag är Så så så långt ifrån att fixa det. Om jag ska så blir det någon form av kom-i-gång-program, så illa är det. En del av mig vill gärna träna, en annan (större) del av mig myser gärna i soffan med något ätbart till. Jag önskar bara jag kunde hitta den där berömda balansen...
 
I augusti slog jag rekord - noll minuter, noll procent.
 
Vad jag ville ha sagt med detta? Hmm, vet inte. Tips på Kom-Igång-program?

Kommentarer
Postat av: Camilla

har sagt det innan - jag är sååå lik dig när det kommer till träning och kost!

iForm har jättebra kom igång program som jag snart ska börja med. Finns massa olika typer av löpprogram. jag körde nästan ett fullt ut förra hösten. Från 0 km - 1 mil under timmen på 10 veckor (tror jag det va?). Det var jättebra!!!

Obs! Jag har bytt blogg som du kan se... känner att i och med att jag inte dyker längre är det dags för nåt nytt - en liten nystart så att säga :)

2012-09-26 @ 11:06:56
URL: http://maltablogg.spotlife.se
Postat av: Anna - Mamman som gått ner 38kg!

Behöver oxå komma igång.
Inte rört på mig sen vi flyttade. Först tidsbrist och nu lathet..

2012-09-27 @ 07:12:22
URL: http://tokmamma.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0