Nytt år....

Julen kom och gick och Nyår kom och gick. Hoppas ni haft det bra. Jag började jobba igår efter en ledighet som varit bra. Man vänjer sig snabbt vid det sega tempot och att inte göra så mycket
(i like). Nu är det dock nya friska 2013-tag som gäller.
Har ni satt upp några stora mål och löften för året? Jag har bestämt mig för att vara snäll mot mig själv - i alla avseenden. Försöka ta bra beslut utifrån mig själv, vara lite mer ego helt enkelt.
Inte vända vrida på mig själv till yttersta gränsen för att få till saker och ting utan att tänka mer på mig själv och hur olika beslut påverkar mig själv.
Att vara snäll mot mig själv innebär även ett måste på tränings-fronten - jag mår ju bra av det. Bestämde mig för att byta träningsställe och ge ett annat ställe en chans i vår. Tänker dock inte slå på stora trumman nu och lägga ribban för högt, my life, my choices. Jag blir bra så besviken på mig själv om jag inte lyckas följa min plan.
 
Julaftonsmorgon ♥
 
Sigge ♥
 
Väntar på Tomten ♥
 
Puss!
 
Äntligen - Buzz Lajjder (Buzz Lightyear)
 
Fick också julklapp...
 
Tröjan som typ var överst på önskelistan (99:- på H&M)
 
OnePiece-kille
 
 
Nyår - pigga och vakna
 
 
Nu fick jag ju inga julklappar men en bra liten kamera hade jag nog varit i behov av (som synes).
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lina

Hej,
En god jul blev det här också. Mycket pga ett fint armband till maken (med namnet "Olle" på). Jag vill bara tacka så mycket för det och tala om att det var helt perfekt i storlek till maken! Ett par länkar på kedjan fick tas bort men sen var det toppen! Maken har använt det varje dag sen dess! (=gott betyg, han är kräsen)
Tack för snabba svar, bra service och snabb leverens! Jag kommer säkert att återkomma!
mvh Lina

Svar: Åh vad kul att höra att det blev bra. Varmt välkommen igen. Kram ♥
Emelie

2013-01-03 @ 20:49:36
Postat av: Nadja

God fortsättning till dig och familjen! Ett bra nyårslöfte tycker jag. Svårt att ändra på invanda beteenden men helt klart något att jobba med<3 Inga löften för mig. Har en jobbig tid framför mig och jag mobiliserar kraft inför detta ist. Kram!

2013-01-04 @ 10:57:26
Postat av: Malin

Hoppas du bara tagit en bloggpaus. Saknar verkligen dig trots att vi inte känner varandra. Kram

2013-03-22 @ 14:39:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0